product2.jpg

Laadulla on tekijänsä

Ocotec on teollisuuden osahankintaan, osakokoonpanoon ja kaappimekaniikan valmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja. Laatu on aina ollut Ocotecin kilpailukyvyn ydin – niin tuotteiden kun palvelujen. Uskomme, että asiakkaiden tyytyväisyys ei synny itsestään, vaan on tulosta pitkäjänteisestä työstä.

Asiakastoimialojamme ovat tietoliikenne-, automaatio- ja koneenrakennusteollisuus. Sopimusvalmistuksen lisäksi valmistamme tuotteita myös omalla tuotemerkillä. Henkilöomisteinen Ocotec on perustettu vuonna 1992. Yrityksen toimitusjohtajana toimii Jouni Lind.

Ocotec tarjoaa ohutlevytuotteen valmistusprosessin kokonaisuudessaan. Palvelu sisältää osavalmistuksen ja -hankinnan, pintakäsittelyt sekä tuotteiden kokoonpanot aina vaativaa suojausta edellyttäviin kotelointeihin saakka. Vakiotuotemallistomme on kehitetty vastaamaan eri teollisuudenalojen vaatimuksia. Vakiokaapit tarjoavat joustavan tuotealustan, josta Ocotecin monipuolista lisävarustevalikoimaa hyödyntämällä voidaan rakentaa täysin asiakaskohtaisia suojausratkaisuja.

Ocotecin laatujärjestelmä pohjautuu ISO 9001 -standardiin ja on pääasiakkaiden auditoima. Yrityksellä on myös ISO 14001 mukaisesti laadittu ympäristöjärjestelmä.